Günümüzde en çok kullanılan arama motoru ''Google'' olduğu için seo ve internet kurallarını belirleyen kuruluş da “Google” olmuştur. “Google”, aramalarda her zaman kaliteli ve popüler sitelere öncelik vermektedir. Kalite dediğimiz konu, site içi optimizasyonlar, popülerlik konusu da site dışı yapılan çalışmalar olarak değerlendirilmektedir. Şimdi bu konuları, alt başlıklar halinde inceleyerek nasıl seo çalışması yapılır sorusuna cevaplar bulacağız.

İçeriklerde kullandığımız görsellerde en az metin içeriklerin kadar önem teşkil etmektedir.

Antalya'da SEO Çalışması Nasıl Yapılır?

Arama motorları, web sitelerine belirlenen kurallar dahilinde, kalite puanları vermektedir. Bu kalite puanları, sitemizin genelinde kullandığımız metin ve görsel içeriklerin, temiz ve hızlı kod yapısı, kullanıcı dostu arayüz ve belli başlı arama motoru etiketleri ile sağlanmaktadır. Aşağıda iç seo konularını alt başlıkları ile inceleyelim.

Metin ve Görsel İçerik Optimizasyonu: Site içeriğimiz de kullandığımız metinler, özgün ve okuyuculara keyif veren bir akışta olması en önemli konular arasındadır. Sitemiz için hazırladığımız yazılarımız ne kadar kaliteli ve doğal olursa, o kadar kişi içerikleri okuyacak ve sayfamızda zaman geçirecektir. İçeriklerde kullandığımız görsellerde en az metin içeriklerin kadar önem teşkil etmektedir. Sitemizde kullandığımız görsellerimiz özgün ve kaliteli olması hem sitemizin kalite puanını yükseltecek, hemde ziyaretçilerimizin gözünde özgün bir izlenim bırakacaktır.

Site Hızı Performansı ve Temiz Kod Yapısı

İnternet kullanıcılarının çoğu, yavaş açılan bir internet sitesini, hızlı bir şekilde terk etmektedir. Hızlı bir şekilde kullanıcıların sitenizi terk etmesi, site kalite puanınızı ciddi oranda düşürmektedir. Site hızlandırma tekniklerini seo optimizasyon kategorisinden takip edebilirsiniz. Bunun yanında, arama motoru botları sitemizi tararken karmaşık ve gereksiz bir kod yapısı yerine temiz ve rahat taranabilir, bir kod yapısı ile karşılaşmak isterler.

Antalya Seo Çalışmaları İle Hedefinize Odaklanın

Takip etmek veya devamını okumak için: https://www.anadoluseo.com/

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski
Rekabetin Ötesinde!
Rekabetin Ötesinde!